BASLER

BASLER, waar traditie en veelzijdigheid samenkomen. Sportief, klassiek of extravagant, de collecties van BASLER voldoen aan alle wensen van hun klanten. De eisen die een BASLER-klant aan haar garderobe stelt, worden ingewilligd dankzij een hoogwaardige kwaliteit en een optimale belijning. De BASLER-collecties bieden een grote keuze in elegante jurken, flatteuze blouses, nette broeken en casual of klassiek belijnde jassen.

Als moderne en zelfbewuste vrouw zult u de mode van BASLER weten te waarderen. De kleding overtuigt met raffinement en een juist gevoel voor stijl. Of u nu naar de opera of een feestje gaat, met BASLER raakt u precies de juiste noot. Sublieme materialen en een optimale pasvorm geven u in de mode van BASLER op elk moment een goed gevoel en laten u genieten van het ogenblik. Mode in maat 36 t/m 52: hier vindt elke vrouw de juiste kleding voor elke gelegenheid.

Rijk gefacetteerd, van sportief chic tot elegant, met charmante details en kleurrijke dessins: BASLER-mode geeft elke vrouw het fijne gevoel dat ze perfect gekleed is. En dat op elk moment. De geraffineerde en tijdloze creaties maken eindeloze stylingmogelijkheden mogelijk. Met mode van BASLER kunt u naar wens uw eigen stijl accentueren.

Zo chic als de mode van BASLER is, zo veelzijdig zijn de gebruikte materialen. Met gemakkelijk te onderhouden katoen en viscose en voelbaar zachte scheerwol en kasjmier wordt een verwerking in de allerhoogste kwaliteit mogelijk gemaakt. Als modebewuste vrouw wilt u graag schitteren: met mode van BASLER zet u uw elegante kant perfect in het juiste licht.

 

Bezoek onze winkel in Surhuisterveen, waar je overal gratis kunt parkeren!

Van der Lijn Wereldmode
De Kolk 21
9231 CV Surhuisterveen

Plan route

Telefoon: 0512-361276
E-mail: mode@vanderlijn.nl
WhatsApp: 06 26 96 01 06