TONI DRESS

Toni Dress maakt perfect passende damesbroeken van hoge kwaliteit met een moderne look. De broeken van Toni zijn er in uiteenlopende pasvormen en stijlen. Hierdoor is er altijd een broek, pantalon of jeans die perfect bij u past.

Modellen als Perfect Shape, My Darling CS, Alice CS, Belmonte CS en Jade CS hebben eigen, vertrouwde pasvormeigenschappen. De pasvormmodellen zijn er ieder seizoen in verschillende kleuren en kwaliteiten. Comfortabele katoenmixen en elastische denims zijn verkrijgbaar in lichte en zwaardere varianten. Klassieke, meer basic kleuren als zwart, donkerblauw, grijs, zand, wit en donker en licht indigo worden aangevuld met actuele kleuren. De modebewuste vrouw kan daarnaast nog kiezen uit trendy all-over prints. Kortom, er is altijd een broek te vinden die past bij uw stijl en figuur.

De broeken, jeans en pantalons van TONI en Relaxed by TONI zijn door de uiteenlopende stijlen geschikt voor vrijwel alle gelegenheden. Elegante, tijdloze pantalons in klassieke kleuren zijn bijvoorbeeld perfect voor zakelijke afspraken en momenten die om een meer formele look vragen. Skinny, straight fit of slim fit jeans in verschillende wassingen passen binnen casual stijl. Is een trendy, meer opvallende outfit gepast? Ga dan voor een broek met een moderne print en unieke details. Casual sportief zijn de heerlijk comfortabele jogging-achtige broeken. Kortom, er zijn broeken en jeans in iedere stijl!

 

Bezoek onze winkel in Surhuisterveen, waar je overal gratis kunt parkeren!

Van der Lijn Wereldmode
De Kolk 21
9231 CV Surhuisterveen

Plan route

Telefoon: 0512-361276
E-mail: mode@vanderlijn.nl
WhatsApp: 06 26 96 01 06