Begonnen op een bakfiets met textiel, uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende modezaken van Noord- Nederland! Van der Lijn is 90 jaar. Oud? Welnee. Nog steeds volgen wij de mode op de voet. Bij ons vindt u de trends van de kwaliteitsmerken waar het om draait! We willen graag even stilstaan bij dit toch bijzondere getal. Samen met u vieren dat we jarig zijn. En dat doen we met heerlijke fashionevents! 

Donderdag 8 maart trappen we af met onze open huis dagen. En neem gerust een vriend of vriendin mee, want behalve met fraaie mode verwennen we u graag met heerlijke hapjes en drankjes! 

Een ding is zeker: u zult verrast zijn door de prachtige nieuwe fashionitems van dé toonaangevende modelabels in onze winkel! De mogelijkheden voor dit seizoen zijn echt eindeloos. Niks moet, alles mag! Zowel qua stijl als kleur valt er van alles te kiezen. 

Met collecties van onder andere Airfield, Juffrouw Jansen, Summum, Cavallaro, Caroline Biss, Claudia Sträter, Cambio en Nikkie kleden wij iedere vrouw, terwijl de heren altijd goed gekleed gaan met de kleding van onder andere Bugatti, Paul & Shark, C.P. Company, Cavallaro, Aeronautica Militare, Jacob Cohën en Parajumpers. 

Tot gauw! 

 

Hartelijke groet, 

Bernard en Margriet Baron 

& het Van der Lijn Modeteam