ETERNA

Eterna is een Duits merk dat hoogwaardige overhemden produceert. Het woord ETERNA komt uit het Latijn en betekent "voor altijd" (for eternity): de overhemden gaan lekker lang mee. Eterna ontwikkelt heren overhemden sinds 1863 en wordt overal ter wereld verkocht. De Eterna overhemden zijn in verschillende pasvormen te verkrijgen. Een comfortable Eterna Comfort Fit, een Eterna Modern Fit, een getailleerde Eterna slim fit en een super getailleerde Eterna super slim fit. De collectie Eterna shirts is groot en uitgebreid. Werkelijk voor iedere man is er een Eterna overhemd.

De Eterna shirts komen in verschillende pasvormen. Zo garandeer het merk dat daadwerkelijk iedere man een perfect Eterna-shirt kan vinden. De verschillende pasvormen zijn: Comfort Fit, Modern Fit, Slim Fit en Super Slim Fit. Hieronder worden deze kort toegelicht.

COMFORT FIT
De Eterna Comfort Fit is de meest wijde pasvorm. De Comfort Fit heeft een ruimere pasvorm dan een regular fit. Het Eterna Comfort shirt is geschikt voor de man die houdt van een wijdere pasvorm. Ieder comfort fit shirt heeft een borstzak. De shirts worden geproduceerd met een Kent of Button Down boord.

MODERN FIT
De Eterna Modern Fit is een tijdloze klassieker. Het is een verfijnde versie van de Regular Fit pasvorm. Een pasvorm perfect voor alle moderne mannen. Heel lichtjes getailleerd, zodat deze mooi op het lijf valt. Ieder van deze overhemden heeft een borstzak. De Modern Fit shirts worden geproduceerd met een Kent, Button down of cut away boord.

SLIM FIT
De Eterna Slim Fit is een getailleerd shirt. Deze pasvorm is speciaal voor de getrainde en atletisch gebouwde man. De Eterna Slim Fit shirts zijn sterk getailleerd. Deze shirts hebben geen borstzak. De shirts hebben een lichte stretch. En de meeste Eterna slim fit overheden worden geproduceerd met een cut-away kraag.

SUPER SLIM FIT
De Eterna Super Slim Fit shirts zijn zeer getailleerd. Deze pasvorm is ideaal voor de zeer slanke of zeer getrainde man. De Super Slim Fit shirts zijn allemaal stretch, zodat ze zeer strak op het lichaam gedragen kunnen worden. Het Eterna super slim fit overhemd is gemaakt om letterlijk het figuur te knuffelen.

Bezoek onze winkel in Surhuisterveen, waar je overal gratis kunt parkeren!

Van der Lijn Wereldmode
De Kolk 21
9231 CV Surhuisterveen

Plan route

Telefoon: 0512-361276
E-mail: mode@vanderlijn.nl
WhatsApp: 06 26 96 01 06