MASON'S

In de collectie herenkleding van Mason’s komen prachtige materialen, comfortabele designs en tijdloze elegantie samen. De casual-sportieve outfits van Mason’s sluiten goed aan bij het imago van de zelfverzekerde gentleman, die graag modieus voor de dag komt.

Alle kleding van Mason’s verwijst op een of andere manier naar Italië. Specifiek naar de regio Liguria, waar het land en de zee samen komen. Die samenvloeiing van verschillende elementen vormen een inspiratie voor elke Mason’s-Collectie. De herenkleding is ontworpen voor mannen die voor de beste kwaliteit gaan en die de cultuur, fashion en het artistieke erfgoed van Italië omarmen. Kortom: voor heren die de Italiaanse lifestyle weten te waarderen.

De ontwerpers van Mason’s kiezen hun materialen met veel oog voor detail. Dat resulteert in de verwerking van prachtige stoffen. En in een zeer verfijnde afwerking. Ritsen, knopen, knoopsgaten en zakken zijn allemaal perfect afgewerkt. Alle ontwerpen komen dankzij de toepassing van hoogwaardige stoffen helemaal tot hun recht. Dat is niet uitsluitend belangrijk voor de duurzaamheid van de kleding, maar zeker ook voor de luxueuze look.

De broeken en chino's van Mason’s hebben prachtige, diepe kleuren. De kleuren passen perfect bij de ontwerpen, waardoor het totaalplaatje verbluffend is. Het resultaat is een excellente collectie herenpantalons, waarin u als modebewuste man zeker gezien mag worden. Naast pantalons hebben wij ook Mason’s colberts in onze collectie. Wilt u een Mason’s colbert die perfect staat bij uw outfit? Kom dan langs in een van onze winkels, waar wij u voorzien van passend advies.

 

Bezoek onze winkel in Surhuisterveen, waar je overal gratis kunt parkeren!

Van der Lijn Wereldmode
De Kolk 21
9231 CV Surhuisterveen

Plan route

Telefoon: 0512-361276
E-mail: mode@vanderlijn.nl
WhatsApp: 06 26 96 01 06