Van der Lijn Wereldmode

Een modehuis met unieke merken, een persoonlijke sfeer en een deskundig Fashionteam. Van der Lijn Wereldmode wordt al vele jaren met persoonlijke aandacht geleid door Bernard en Margriet Baron en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modehuis van formaat.

Van der Lijn Wereldmode

Een modehuis van formaat

Van der Lijn Wereldmode is uitgegroeid naar een toonaangevend, met passie geleid modehuis van 1200 m2 in Surhuisterveen. Een modehuis van formaat met hedendaagse trends in de dames- en herenmode.

Van der Lijn Wereldmode beschikt over de grootste collectie Paul & Shark van Nederland. Ook bieden wij een uitgebreid aanbod dames- én herenmode met merken als Lyle & Scott, Parajumpers, C.P. Company, Marc Cain, Peuterey, Gardeur, Gabba, Christ, MA.STRUM, Cavallaro Napoli, ETON en Jacob Cohën.

Gastvrijheid

Vanuit heel Nederland, maar ook speciaal vanuit het buitenland brengen er mensen met plezier een bezoek aan Van der Lijn. Een stijlvol ingerichte zaak met prachtige merken gecombineerd met de ontspannen sfeer van een grand café; een koffietafel, uitgebreide leestafel en een hapje en drankje. Het is er allemaal en het kan allemaal! En in Surhuisterveen kun je overal gratis parkeren!

 

Vakmanschap

Het fashionteam Van der Lijn denkt mee en heeft oog voor detail. Ons team van 16 professionals weet waarover ze praten en geeft persoonlijk kleedadvies op maat voor elke gelegenheid. Modieus, klassiek, traditioneel of opvallend.

‘Ouderwets’ vakmanschap vind je bij Van der Lijn, maar dan wel in een modern jasje!

Bezoek onze winkel in Surhuisterveen, waar je overal gratis kunt parkeren!

Van der Lijn Wereldmode
De Kolk 21
9231 CV Surhuisterveen

Plan route

Telefoon: 0512-361276
E-mail: mode@vanderlijn.nl
WhatsApp: 06 26 96 01 06