Over ons

Van der Lijn Wereldmode

Een modehuis met unieke merken, een persoonlijke sfeer en een deskundig Fashionteam. Van der Lijn Wereldmode wordt al vele jaren met persoonlijke aandacht geleid door Bernard en Margriet Baron en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modehuis van formaat.

 

Van bakfiets tot modehuis van formaat

Wat begon met een bakfiets vol textiel is uitgegroeid tot Van der Lijn Wereldmode: een toonaangevend, met passie geleid modehuis van 1200 vierkante meter in Surhuisterveen. Een modehuis van formaat met hedendaagse trends in de dames- en herenmode: van de grootste collectie Paul & Shark van Nederland tot Cavallaro Napoli, ETON, Airfield en Jacob Cohën.

 

Gastvrijheid

Vanuit heel Nederland, maar ook speciaal vanuit het buitenland brengen er mensen met plezier een bezoek aan Van der Lijn. Een stijlvol ingerichte zaak met prachtige merken gecombineerd met de ontspannen sfeer van een Grand Café; een koffietafel, uitgebreide leestafel en een hapje en drankje. Het is er allemaal.

 

Vakmanschap

Alie & Alie, Annie, Aukje, Lieke, Evelien, Hinke, Janneke, Jitske, Marijke, Ria, Rita, Silvia, Sophie, Syb, Willeke en Willie. Fashionteam Van der Lijn denkt mee en heeft oog voor detail. Ons team van 16 professionals weet waarover ze praten en geeft persoonlijk kleedadvies op maat voor elke gelegenheid. Modieus, klassiek, traditioneel of opvallend.

‘Ouderwets’ vakmanschap vind je bij Modehuis Van der Lijn.