MARC CAIN: "DE COLLECTIE IS DE STER!"

Marc Cain verbindt het gevoel voor esthetiek en kunst met nonchalance en natuurlijkheid, innovatief denken en exclusiviteit. Marc Cain is een liefdesverklaring aan de vrouw.

Wat is dat voor een vrouw? Ze leeft vandaag, is zelfbewust, open en nieuwsgierig. Ze houdt ervan een vrouw te zijn en uit zich door wat ze draagt – natuurlijk en vanzelfsprekend.

Marc Cain staat voor innovatief denken. Hoogste eisen aan design, kwaliteit, materialen, nieuwste verwerkingstechnieken en pasvorm zijn het credo van het modebedrijf.

De collecties van beide labels Marc Cain Collections, Marc Cain Sports, Marc Cain Essentials, Marc Cain Additions en Marc Cain Bags & Shoes weerspiegelen de tijdgeest met een eigen stijl en klasse. Mode die altijd een beetje anders is en toch altijd zich zelf. Onmiskenbaar en karakteristiek.

Leidraad voor de vormgeving van de collecties is de idee van de coordinates, de combineerbaarheid van de kleding. Marc Cain verstaat onder coordinates niet alleen de perfect afgestemde outfit, maar vooral het subtiele samenkomen van ogenschijnlijk verschillende componenten. Tegenstellingen die bij elkaar gebracht worden en toch één beeld vormen. Cross Styling op een verfrissende wijze, die silhouetten en materialen samenbrengt. De spanning die daardoor ontstaat vormt een eigen, nieuwe definitie van het begrip ”Look“ – de Marc Cain Look.

De Marc Cain collectie in onze winkel is één van de grootste van Nederland.

>> Winkel online in onze vernieuwde webshop

 

Bezoek onze winkel in Surhuisterveen, waar je overal gratis kunt parkeren!

Van der Lijn Wereldmode
De Kolk 21
9231 CV Surhuisterveen

Plan route

Telefoon: 0512-361276
E-mail: mode@vanderlijn.nl
WhatsApp: 06 26 96 01 06